Synundersökning

Ögonhälsoundersökning med ögonläkarbedömning

(ca 60 min) 895 kr

 

Utöver den vanliga undersökningen innehåller EyeDiagnostics koncept mätning av ögontryck, undersökning av synfältet och fotografering av ögonbotten. Alla dessa undersökningar behövs för att upptäcka tidiga tecken på vanliga ögonsjukdomar. Resultaten bedöms av våra erfarna ögonläkare. Förändringar i gula fläcken, näthinneskador av diabetes, eller grön starr kan behandlas om de upptäcks i tid. Har du någon av dessa sjukdomar i familjen är undersökningen särskilt viktig. 

3.png

Synundersökning

(ca 45min) 395 kr

 

Vi mäter vilken glasstyrka som är bäst för dig, samt undersöker dina ögonrörelser och din samsyn. Gemensamt går vi igenom möjligheterna att korrigera ditt synfel och ger dig råd om de bästa produkterna för din syn. Ögonens yttre delar inspekteras. Vid behov görs en ögontrycksmätning.

3.png

Synkontroll för körkortsintyg

(ca 15 min) 95 kr

 

Vid undersökningen mäts din synskärpa med och utan korrektion samt ditt synfält. Ta med giltig legitimation. Vi har möjlighet att sända denna kontroll direkt till Transportstyrelsen via körkortsportalen.se.

3.png

Kontaktlinsundersökning

Nytillpassning

(ca 60 min) 895 kr

 

För dig som vill prova linser för första gången. I en nytillpassning ingår synundersökning, kontaktlinstillpassning, provlinser och vätska, träning av hantering och skötsel samt återbesök.

3.png

Linsundersökning

(ca 45 min) 495 kr

 

Om du är van kontaktlinsbärare men inte undersökt dig hos oss tidigare. Vi gör då en synundersökning och kontaktlinstillpassning. Vi kontrollerar hur du ser med dina linser. En noggrann inspektion av ögats främre delar görs. Du informeras om nya alternativ av linser och vätskor.

3.png

Linsundersökning

(ca 30 min) 395 kr

 

Om du är linskund hos oss sedan tidigare. Vi gör en synundersökning och kontrollerar hur du ser med dina linser. En noggrann inspektion av ögats främre delar görs. Du informeras om nya alternativ av linser och vätskor.

3.png

Utökade undersökningar

Tåranalys inkl. synundersökning

(ca 60 min) 895 kr

 

Utöver synundersökningen gör vi en tåranalys och kontrollerar hur din tårproduktion fungerar. Du får tips och råd om vad du ska göra för att lindra dina besvär och förebygga att de kommer tillbaka. Återbesök ingår för att kontrollera hur behandlingen fungerar. Vid bokning via nätet - ange "tåranalys" i kommentarrutan.

3.png

Undersökning av samsynen

(ca 60 min) 895 kr

 

Barn och ungdomar med synrelaterade problem ökar i antal med ökad användning av mobiler, datorer och läsplattor. Har du ofta trötta och ansträngda ögon, huvudvärk, dubbelseende, besvär att läsa på nära håll eller att växla mellan långt och nära håll? Då bör du göra en undersökning hos vår optiker med magisterutbildning. Med rätt glasögon och/eller synträning kan du lindra besvären eller slippa dem helt! Bokas i butiken, via telefon eller mejl.

3.png

Vi kan även erbjuda

Snabb verkstadsservice

 

Vi har egen verkstad och gör alla inslipsarbeten på plats. Vi kan även erbjuda snabb service med reparationer och polering av bågar. För mer information, se Verkstad.